LOADING

İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ve ÇEVRE

Geleceğe Güvenli ve Yeşil Adımlar

Güvenlik, Sağlık ve Çevre İlkelerinde Liderlik

İkiay Group olarak, iş sağlığı, güvenliği ve çevre konularında çok önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. Her zaman önceliğimiz, çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin sağlığı, güvenliği ve çevrenin korunmasıdır. Bu nedenle, sürekli kendimizi geliştirmeyi ve Sıfır Kaza Politikaları sayesinde herhangi bir kaza yaşanmadan hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.

Tüm çalışanlarımızdan, iş sağlığı ve güvenliği gereklerine uymaları ve çevreyi, mal ve mülkiyeti korumaları beklenmektedir. İşimizi yaparken, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği en öncelikli konumuzdur. Projelerimizde, önleyici tedbirler alarak ve olası tehlikeleri ortadan kaldırarak kendi çalışanlarımız, taşeronlarımız ve ziyaretçilerimiz için güvenli bir ortam sağlamak için özen gösteriyoruz.

İkiay Group olarak, yürürlükteki Çevre, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı ile ilgili tüm yasal gerekliliklere ve ahlaki kurallara uymayı ve uygulamayı taahhüt ediyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi dahil olmak üzere entegre yönetim sistemimiz içinde yürütülmektedir.

Projelerimizde, işçi sağlığı ve iş güvenliği mühendislik çalışmalarından başlayarak, inşaat ve montaj faaliyetleri ve demobilizasyon gibi tüm aşamalarda öncelikle ele alınmaktadır. Çalışanlarımızın kişisel korunma önlemlerine çok önem veriyoruz. İşe uyumlu “CE” uygunluk işareti taşıyan kişisel koruyucu donanımlar kullanmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca, İş Sağlığı ve Güvenliği bünyesinde mühendis ve teknikerlerden oluşan güçlü bir birim oluşturduk. Bu birim, 24 saat kesintisiz hizmet vererek, herhangi bir acil durumda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edebilmemize olanak sağlamaktadır.

İkiay Group olarak, iş sağlığı, güvenliği ve çevre konularında gösterdiğimiz hassasiyetle, sektörde öncü bir firma olmaya devam edeceğiz.